Återbetalning politik

Du kan avbryta din beställning när som helst för full återbetalning inom 30 dagar efter leverans, i enlighet med konsumentskyddsrättigheter. Endast oanvända varor i originalförpackningen kan returneras mot full återbetalning.

Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta varan mot samma vara, vänligen maila oss på info@tidez.nl och skicka varan till: Binnenhavenweg 5, 8211AA, Lelystad, Nederländerna.

Du betalar själv fraktkostnaden för att returnera varan. Fraktkostnaderna återbetalas inte. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returen att dras av från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan tiden det tar för din utbytta produkt att komma fram variera.
Om du skickar en vara över 775 kr, överväg att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi får din returnerade vara.

När din retur har mottagits och verifierats kommer vi att skicka ett e-postmeddelande till dig för att meddela dig att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning. Om den godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att sättas in på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom ett visst antal dagar.

Om du ännu inte har fått en återbetalning, kontrollera ditt bankkonto igen först. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning officiellt publiceras. Kontakta sedan din bank. Ofta tar det viss handläggningstid innan en återbetalning bokförs. Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning, vänligen kontakta oss på info@tidez.nl.

Tidezs dekorativa träsurfbrädor är endast för dekoration och är därför inte lämpliga för surfing